Volledig scherm
Albert Gudmundsson maakt de 1-0 voor PSV in het duel met FC Den Bosch. © Proshots

Lammers en Gudmundsson blijven elkaar op de hielen zitten: 'Ik moet gewoon scherp blijven'

Sam Lammers en Albert Gudmundsson blijven elkaar op de hielen zitten bij Jong PSV. Met hun respectievelijk 27e en 26e goal in de eerste divisie zorgden ze maandagavond voor drie punten voor het beloftenteam tegen FC Den Bosch: 2-1. 

Schorsingen

De aandacht ging na afloop uiteraard uit naar Lammers, die een schitterende treffer maakte. Met zijn gave techniek had hij de liefhebbers op de tribune weer eens overtuigd. ,,Jullie zijn misschien met die aantallen bezig. Mooi hoor, maar ik moet gewoon scherp blijven", zei Lammers maandag over zijn huidige rol. ,,Er kunnen schorsingen en blessures komen en daardoor zijn er misschien kansen in het eerste elftal. Ik was blij met de goal en heb voor mijn schot niet gekeken hoe de keeper stond. Het was proberen om de bal precies goed in de hoek te krijgen en dat lukte. In de eerste helft had ik er kort na het begin ook nog eentje kunnen maken, maar gelukkig was dit genoeg om vanavond te winnen."

Gudmundsson

Lammers is net als Gudmundsson een vedette bij Jong PSV, maar nog geen basisspeler bij PSV 1. Ook de IJslander heeft veel mogelijkheden en liet maandag weer fraaie dingen zien. Hij was vanaf de stip verantwoordelijk voor de eerste goal, waarna er meer evenwicht in het duel tussen Jong PSV en FC Den Bosch kwam en de Bosschenaren tijdelijk terug kwamen. Samen hebben de twee inmiddels 53 treffers voor Jong PSV gemaakt. De koek is bijna eerlijk verdeeld: Lammers staat op 27 goals en Gudmundsson trof 26 keer doel. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lozano neemt afscheid van PSV en wordt woensdag medisch gekeurd in Italië

    Lozano neemt afscheid van PSV en wordt woensdag medisch gekeurd in Italië

    Hirving Lozano is inmiddels onderweg naar Italië om zijn transfer naar SSC Napoli af te ronden. Hij heeft van PSV toestemming gekregen om af te reizen. PSV gaat aan de transfer ongeveer 35 miljoen euro aan overhouden na alle afdrachten, zo is de verwachting in Eindhoven. Lozano wordt woensdag gekeurd in Italië en dat gebeurt in een privé-kliniek in Rome, zo melden bronnen rond de speler. De presentatie is eind deze week.

PSV