Volledig scherm
PREMIUM
Liesbeth van Kemenade staat 25 jaar op de Herdgang in Eindhoven © FotoMeulenhof

Liesbeth van Kemenade al 25 jaar full-time op De Herdgang: Geen gekkigheid in de PSV-keuken

EINDHOVEN - Liesbeth van Kemenade (50) is al een half leven full-time actief op het trainingscomplex van PSV en vierde onlangs dus haar 25-jarig jubileum. ,,Adoratie helpt niets. Hard werken voor elkaar wel.”

Het is de laatste jaren meestal rustig in de keuken op trainingscomplex De Herdgang, een van de geheimen achter de successen van PSV. ,,Gaat het sportief wat minder of zijn er problemen, dan is er meestal meer aanloop”, weet Herdgang-uitbaatster Liesbeth van Kemenade (50) uit eigen ervaring. ,,Wat in de keuken verteld wordt, blijft ook in de keuken. Soms is het voor spelers of trainers even fijn om het hart te luchten.”

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV