Volledig scherm
Hirving Lozano en Érick Gutiérrez. © Joep Leenen

Lozano en Gutiérrez opnieuw in nationale selectie van Mexico

Hirving Lozano en Érick Gutiérrez zijn opgenomen in de nationale ploeg van Mexico, die op 16 en 20 november oefent tegen Argentinië. Dat Lozano bij de selectie zit is geen verrassing. Gutiérrez heeft ondanks zijn reserverol in Eindhoven zijn plaats in het nationale team vast kunnen houden. 

‘Guti’ moet bij PSV in de wachtkamer plaatsnemen, omdat trainer Mark van Bommel voorlopig vasthoudt aan een middenveld met Gastón Pereiro als meest vooruitgeschoven pion en Jorrit Hendrix en Pablo Rosario in een defensievere rol. 

Eerder werd al bekend dat linksback José Angelino opnieuw bij Jong Spanje aansluit. Gastón Pereiro zit bij de nationale ploeg van Uruguay. Vijf andere basisspelers van PSV zaten in de voorselectie voor Oranje: Rosario, Denzel Dumfries, Jeroen Zoet, Luuk de Jong en Steven Bergwijn. 

  1. Veel ballen bij PSV op de jeugd, extra investeringen moeten in de toekomst lonen

    Veel ballen bij PSV op de jeugd, extra investerin­gen moeten in de toekomst lonen

    Via een studie van anderhalf jaar heeft de directie van PSV de afgelopen anderhalf jaar de toekomst verkend. De club wilde nu al duidelijk hebben hoe de positie van PSV in het internationale voetballandschap in 2030 zal zijn. ,,Het is enorm belangrijk dat we de komende jaren bij de top-32 van Europa aanhaken”, zei directeur Toon Gerbrands dinsdag bij de presentatie van ‘Visie 2030'. ,,Dat heeft onder meer te maken met mogelijke veranderingen in de Europese competities.”

PSV