Volledig scherm
PREMIUM
Hirving Lozano in actie. © BSR Agency

Lozano nadert rentree bij PSV, Bruma een debuut

Hirving Lozano is na tien weken afwezigheid weer terug bij PSV, al duurt het nog even voor hij weer volledig wedstrijdfit is. Trent Sainsbury trainde gisteren nog niet mee.

Na het trainingskamp in Zwitserland hervatte PSV gisteren in Eindhoven de aanvliegroute naar de Champions League-voorronde tegen FC Basel. Meest verrassende naam bij de training? Hirving Lozano sloot na een kleine drie maanden afwezigheid weer aan. De 24-jarige aanvaller miste het door zijn landgenoten gewonnen toernooi om de Gold Cup en revalideerde al die tijd bij PSV. Het harde werk heeft zich uitbetaald en na tien weken kon de Mexicaan gisteren eindelijk weer intensief met zijn ploeggenoten trainen. Na een uur haakte Lozano af en ging hij op individuele basis verder, maar het begin is gemaakt. 

  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV