Volledig scherm
Hirving Lozano. © ANP Pro Shots

Lozano slaat trainingskamp PSV in Qatar helemaal over

Hirving Lozano laat het trainingskamp van PSV in Qatar aan zich voorbijgaan. De Mexicaan zou zich vandaag bij de selectie in Doha voegen, maar vliegt na overleg met de technische staf rechtstreeks naar Nederland. 

Vanwege privé-omstandigheden ontbrak Lozano de voorbije dagen al in Qatar. PSV wil de Mexicaanse aanvaller een lange reis besparen, omdat die hem parten zou kunnen spelen tijdens de trainingen. Lozano mist daardoor de oefenwedstrijd tegen de Belgische landskampioen Club Brugge, die voor vrijdag op de agenda staat.

In plaats daarvan traint Lozano de komende dagen individueel op De Herdgang. ,,Omdat wij vrijdag spelen, bleef er effectief maar één trainingsdag over. Dan kan hij beter vier dagen goed werken in Nederland en maandag bij ons aansluiten”, aldus trainer Mark van Bommel.

Video PSV in Qatar

  1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
    PREMIUM

    PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

    Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’

PSV