Volledig scherm
Hirving Lozano. © ANP Pro Shots

Lozano slaat trainingskamp PSV in Qatar helemaal over

Hirving Lozano laat het trainingskamp van PSV in Qatar aan zich voorbijgaan. De Mexicaan zou zich vandaag bij de selectie in Doha voegen, maar vliegt na overleg met de technische staf rechtstreeks naar Nederland. 

Vanwege privé-omstandigheden ontbrak Lozano de voorbije dagen al in Qatar. PSV wil de Mexicaanse aanvaller een lange reis besparen, omdat die hem parten zou kunnen spelen tijdens de trainingen. Lozano mist daardoor de oefenwedstrijd tegen de Belgische landskampioen Club Brugge, die voor vrijdag op de agenda staat.

In plaats daarvan traint Lozano de komende dagen individueel op De Herdgang. ,,Omdat wij vrijdag spelen, bleef er effectief maar één trainingsdag over. Dan kan hij beter vier dagen goed werken in Nederland en maandag bij ons aansluiten”, aldus trainer Mark van Bommel.

Video PSV in Qatar

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

PSV