Volledig scherm
Hirving Lozano. © ANP

Lozano sluit volgende week aan bij PSV, dat mikt op een extra jaar met de Mexicaan

Hirving Lozano sluit in de loop van volgende week weer aan bij PSV, dat er alles aan gaat doen om de Mexicaan nog een jaar binnenboord te houden. 

Deze week werd al bekend dat trainer Mark van Bommel hoopt dat de Mexicaans international een speerpunt in zijn team wordt. 'Chucky' Lozano kan zich in Eindhoven nog volop ontwikkelen en bijvoorbeeld wennen aan een nieuw ritme, met internationale wedstrijden. 

Zelf voelt hij zich goed in Eindhoven en er klinken vanuit PSV nog geen signalen dat hij op korte termijn gaat of wil vertrekken, ondanks het feit dat hij in media-berichten aan tal van topclubs is gelinkt. Mino Raiola is de nieuwe zaakwaarnemer van Lozano en stippelt in overleg met hem een toekomstpad uit. Vorige week liet Van Bommel al doorschemeren dat PSV gewoon 'nee' kan zeggen tegen biedingen van 40 of 50 miljoen euro, zeker omdat Lozano nog een contract van 5 jaar in Eindhoven heeft. 

Vorig seizoen speelde Lozano vanaf  begin augustus alleen competitie- en bekerwedstrijden met PSV, omdat de club geen Europees hoofdtoernooi bereikte. Nu is die zekerheid er wel. 

PSV