Volledig scherm
Luuk de Jong rondt zijn transfer naar Sevilla al snel af. © BSR Agency

Luuk de Jong komt aan in Spanje en rondt transfer snel af

Luuk de Jong wordt zondagavond al verwacht in Sevilla en rondt zijn geplande transfer als het allemaal meezit maandag al (grotendeels) af. Hij ondergaat dan een medische keuring en op dat moment worden ook de laatste contractdetails besproken en proberen partijen de zaken af te ronden. 

De spits van PSV kreeg afgelopen weekend van zijn huidige werkgever PSV de ruimte om een transfer af te ronden en gaat dat de komende dagen dus doen. PSV reist maandag na een training in Eindhoven zonder de aanvoerder naar Verbier en verliest met De Jong de nummer 7 op de topscorerslijst aller tijden van PSV in de eredivisie. De Achterhoeker maakte in vijf seizoenen 94 goals voor PSV in de competitie. 

PSV gaat tijdens het trainingskamp in principe met Donyell Malen en Sam Lammers als geplande nummers negen van start. Steven Berghuis staat zeer hoog op het lijstje van de Eindhovense club als er nog meer verkopen (Lozano en Bergwijn) zullen plaatsvinden. Er zijn volgens bronnen rond de speler al gesprekken tussen Feyenoord en PSV gaande, maar op dit moment is het verschil tussen de verwachte vraag- en aanbodprijs nogal groot.  

PSV