Volledig scherm
Adam Maher (24) kijkt in de winterstop samen met zijn zaakwaarnemer en PSV naar een oplossing voor zijn huidige situatie. © Marcel Bonte

Maher heeft geen nieuwe aanbieding van PSV gehad en wil weer voetballen

Adam Maher heeft na het afketsen van een transfer in de zomer nog geen nieuwe aanbieding van PSV ontvangen. Alles wijst erop dat de wegen van beide partijen in de winterstop of volgend jaar in de zomer gaan scheiden. 

Maher speelde dit seizoen maar twee minuten in de eredivisie en heeft daarnaast twee bekerduels afgewerkt met PSV, tegen SDC Putten en FC Volendam. Tegen de amateurs in Putten was hij de meest opvallende man, maar in de eredivisie speelde hij vooralsnog geen enkele rol van betekenis. 

Maher en zijn zaakwaarnemer kijken in de winter samen met PSV naar een oplossing en staan open voor interesse uit binnen- en buitenland. Hij wil snel weer spelen en in Eindhoven speelt hij nog steeds geen belangrijke rol in de tactische plannen, hoewel de club nu wel met een '10' speelt. PSV kan in de winter nog wel een transfersom voor hem vragen. In juni loopt zijn contract af en is Maher dus transfervrij. 

Naast Maher neemt ook Marcel Ritzmaier in de komende winterstop of volgend jaar in juni afscheid van PSV. Ritzmaier mocht vorige zomer al tegen elk aannemelijk bod weg, maar besloot uiteindelijk bij PSV te blijven. Hij speelt en traint nu bij het beloftenteam in de eerste divisie, Maher traint gewoon bij PSV 1. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV