Volledig scherm
Cody Gakpo en Donyell Malen tijdens PSV-Heracles in mei 2019. © BSR Agency

Malen, Gakpo en Van de Meulenhof bij Jong Oranje

Donyell Malen, Cody Gakpo en Mike van de Meulenhof zijn namens PSV vertegenwoordigd bij Jong Oranje. Het drietal sluit aan bij een groep van in totaal 21 spelers, waaruit op vrijdag 31 mei het elftal komt dat tegen Jong Mexico gaat spelen. 

De wedstrijd vindt plaats op de Doetinchemse Vijverberg en start om 20.00. Voor Van de Meulenhof is het de eerste keer dat hij is opgeroepen. Malen en Gakpo speelden dit seizoen al in het eerste elftal van PSV en met succes. Malen maakte zelfs al tien goals voor PSV in de eredivisie. 

Van de Meulenhof is keeper van Jong PSV en kwam nog niet in actie voor het eerste elftal. 

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen