Donyell Malen viert met Sam Lammers zijn tweede doelpunt tegen Aris Saloniki.
Volledig scherm
PREMIUM
Donyell Malen viert met Sam Lammers zijn tweede doelpunt tegen Aris Saloniki. © BSR Agency

Malen pakt zijn kans bij het PSV van verandermanager Van Bommel: ‘Donyell weet wat hij wil’

PSV had vrijdagavond weinig problemen met Aris Saloniki: 3-0. Opvallende spelers waren Donyell Malen, Armindo Bruma en Derrick Luckassen.

  1. Groepsfase Europa League biedt dit jaar kleinere financiële extra voor PSV dan normaal

    Groepsfase Europa League biedt dit jaar kleinere financiële extra voor PSV dan normaal

    Als PSV er donderdagavond bij Rosenborg BK in zou slagen om zich te plaatsen voor de Europa League-groepsfase, dan houdt de club er minder geld over dan in andere jaren. Door het - zeer waarschijnlijk - ontbreken van de mogelijkheid om publiek toe te laten, gaan de potentiële verdiensten al behoorlijk omlaag. Daarnaast zorgen afspraken met de andere Nederlandse clubs (veranderagenda en coronabijdrage) voor lagere netto-inkomsten.
  2. Schmidt voorziet voetbalgevecht tussen PSV en Rosenborg: ‘We zullen met alles wat we hebben strijden’

    Schmidt voorziet voetbalge­vecht tussen PSV en Rosenborg: ‘We zullen met alles wat we hebben strijden’

    PSV-trainer Roger Schmidt vernam woensdag rond het middaguur prettig nieuws: Eran Zahavi is speelgerechtigd en kan donderdag voor PSV uitkomen in het Europa League-duel met Rosenborg. ,,Daar ben ik blij mee, omdat hij nu al bijna twee weken bij de groep is. We wisten dat het even zou kunnen duren, maar nu is het dan rond. Of hij gaat starten? Dat beslis ik vandaag nog niet, maar morgen in alle rust. Voor hem was het de afgelopen weken lastig, omdat hij ontzettend gemotiveerd is om zichzelf te laten zien.”

PSV