Volledig scherm
PREMIUM
Donyell Malen viert met Sam Lammers zijn tweede doelpunt tegen Aris Saloniki. © BSR Agency

Malen pakt zijn kans bij het PSV van verandermanager Van Bommel: ‘Donyell weet wat hij wil’

PSV had vrijdagavond weinig problemen met Aris Saloniki: 3-0. Opvallende spelers waren Donyell Malen, Armindo Bruma en Derrick Luckassen.

De transfer- en voorbereidingsperiode is voor een voetbalclub meestal een tijd van kommer en zorgen. Goede spelers gaan weg, nieuwelingen komen later binnen, de ­hiërarchie en automatismen in de groep veranderen en ondertussen staat de start van een nieuw seizoen voor de deur. Wat is er dan fijner dan een keer een prima uitslag in een oefenduel neerzetten? PSV had vrijdag niet al te veel moeite om Aris Saloniki, de nummer vijf van Griekenland, aan de kant te zetten. Dankzij twee goals van Donyell Malen was het pleit na rust snel beslecht en kort voor tijd kon ook het jonge talent Joël Piroe nog toeslaan (3-0).

  1. PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV heeft nog veel kaarten over voor duel met Apollon Limassol en hoopt op steun supporters

    PSV had dinsdagavond ongeveer 15.000 kaarten verkocht voor het duel met Apollon Limassol van donderdagavond. De club hoopt de komende dagen op een inhaalslag en in ieder geval op 20.000 toeschouwers uit te komen, zodat alsnog sprake is van een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Het is een cruciale wedstrijd voor de Eindhovenaren in de race om het behalen van de groepsfase van de Europa League, tegen een goede tegenstander.

PSV