Malen zet PSV op het goede spoor tegen Aris Saloniki

VIDEODonyell Malen heeft PSV met twee treffers op het goede spoor gezet voor de eerste oefenzege van het seizoen. In Oosterhout won de formatie van Mark van Bommel vrijdagavond met 3-0 van het Griekse Aris Saloniki, de nummer vijf uit de hoogste afdeling in dat land van vorig seizoen. Joël Piroe had met een treffer kort voor tijd ook een aandeel in de zege.

Malen verdeelde zijn treffers over beide helften. Hij scoorde voor rust door goed door te zetten en frommelde de bal over de doellijn. Na de pauze kopte Malen raak uit een voorzet van Denzel Dumfries. Bij PSV maakte Armindo Bruma zijn debuut en het werd een verdienstelijk optreden van de Portugees. Van Bommel haalde zijn basisteam na ruim een uur naar de kant en wisselde alle spelers.

Piroe was van dat elftal nog trefzeker, door goed voorwerk van Mohamed Ihattaren en Zakaria Aboukhlal af te ronden.

Volledig scherm
Manuel Velez Jimenez Fransisco van Aris Thessaloniki staat lijnrecht tegenover Donyell Malen. © BSR Agency
  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV