Malen zet PSV op het goede spoor tegen Aris Saloniki

VIDEODonyell Malen heeft PSV met twee treffers op het goede spoor gezet voor de eerste oefenzege van het seizoen. In Oosterhout won de formatie van Mark van Bommel vrijdagavond met 3-0 van het Griekse Aris Saloniki, de nummer vijf uit de hoogste afdeling in dat land van vorig seizoen. Joël Piroe had met een treffer kort voor tijd ook een aandeel in de zege.

Malen verdeelde zijn treffers over beide helften. Hij scoorde voor rust door goed door te zetten en frommelde de bal over de doellijn. Na de pauze kopte Malen raak uit een voorzet van Denzel Dumfries. Bij PSV maakte Armindo Bruma zijn debuut en het werd een verdienstelijk optreden van de Portugees. Van Bommel haalde zijn basisteam na ruim een uur naar de kant en wisselde alle spelers.

Piroe was van dat elftal nog trefzeker, door goed voorwerk van Mohamed Ihattaren en Zakaria Aboukhlal af te ronden.

Volledig scherm
Manuel Velez Jimenez Fransisco van Aris Thessaloniki staat lijnrecht tegenover Donyell Malen. © BSR Agency
  1. Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Van Bommel over PSV-zege op Basel: ‘Mooiste moment was de reactie van het publiek na de 1-2'

    Een bijzondere zege van PSV, op dinsdagavond. Na een late 1-2 achterstand tegen FC Basel boog de ploeg van Mark van Bommel in extremis de zaak om en werd het nog 3-2 in het Philips Stadion. ,,Hoe mooi is het om zo te eindigen”, zei hij. ,,Ja, dit voelt anders dan een 3-2 na bijvoorbeeld zestig minuten. Dit zijn speciale momenten waar je even van moet genieten. Maar zaterdag gaan we weer naar Amsterdam.”

PSV