Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel verwacht niet dat er bij Donyell Malen veel verandert, nu de schijnwerpers op de succesvolle spits zijn gericht. © Pim Ras Fotografie

Mark van Bommel vertrouwt op de hiërarchie bij PSV: ‘We zijn een team’

Donyell Malen staat na zijn droomoptreden tegen Vitesse ineens vol in de schijnwerpers. Trainer Mark van Bommel verwacht niet dat daardoor veel verandert bij PSV.

Alle eredivisiegoals van PSV kwamen tot afgelopen zaterdag van negen verschillende spelers. Bijzonder. Daarna volgde tegen Vitesse de vijfklapper van Donyell Malen en ineens heeft hij na vijf wedstrijden zes goals achter zijn naam. Logischerwijs ging er dus veel aandacht uit naar de nieuwe topscorer van de eredivisie.

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8731 stemmen