Mauro Júnior brak ooit door als aanvallende middenvelder, maar staat de laatste duels linksback bij PSV.
Volledig scherm
Mauro Júnior brak ooit door als aanvallende middenvelder, maar staat de laatste duels linksback bij PSV. © Pro Shots / Toin Damen

Mauro Júnior leeft als linksback weer op bij PSV: ‘Er komen altijd kansen’

Mauro Júnior (22) brak als aanvallende middenvelder door bij PSV, maar staat de laatste duels zijn mannetje als linksback. Een opvallende transformatie voor de Braziliaan, die ook tegen Sturm Graz (2-0 zege) een aardige indruk maakte als vervanger van Philipp Max. ,,Ik heb altijd hoop gehouden.”

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Peesjevee-podcast: ‘PSV ligt nog altijd op koers voor een kampioenschap, maar de wisselvalligheid moét er echt uit’
  PODCAST

  Peesjevee-pod­cast: ‘PSV ligt nog altijd op koers voor een kampioen­schap, maar de wisselval­lig­heid moét er echt uit’

  Tijdens de Peesjevee-podcast van deze week speculeert de vaste bemanning over de kampioenskansen van PSV na de winterstop. ,,PSV heeft de meeste toppers achter de rug en heeft geen onaardig programma na de winterstop”, denkt journalist Paul Post. PSV-watcher Rik Elfrink is dezelfde mening toegedaan. ,,PSV had dit weekend een prachtige slag kunnen slaan, maar ligt door het programma na de winter nog altijd op koers voor de titel.”