Maximiliano Romero een jaar geleden bij Jong PSV in een duel met Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
Maximiliano Romero een jaar geleden bij Jong PSV in een duel met Go Ahead Eagles. © BSR Agency

Maxi Romero wil terug naar PSV en sluit in juli weer aan in Eindhoven

Maxi Romero keert volgende maand terug bij PSV in Eindhoven. Hoewel zijn huidige club Vélez Sarsfield hem graag nog een seizoen op huurbasis had willen houden, ziet de spits zijn sportieve toekomst in Europa liggen. Om te beginnen dus bij PSV, waar hij een nieuwe start kan en wil maken. Niet alleen omdat de Eindhovenaren hem in een shirt van PSV aan het werk willen zien, maar ook omdat hij zelf hier wil slagen. 

  1. PSV heeft vooralsnog weinig aan Field Lab-status van Philips Stadion

    PSV heeft vooralsnog weinig aan Field Lab-sta­tus van Philips Stadion

    Dat het Philips Stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’ lijkt de club en het betaald voetbal vooralsnog weinig op te leveren. De KNVB heeft zeven stadions in ons land deze kwalificatie gegeven en hoopte op de locaties volop te kunnen testen om zo snel mogelijk weer overal volle stadions te krijgen. Bij de testen moeten echter alle op dit moment geldende regels in acht worden genomen. Er kan dus niet getest worden zonder de 1,5 metersamenleving los te laten en dat is een tegenvaller voor de bond en de voetbalclubs.
  2. Schmidt wil terugkerende PSV’ers eerst aan het werk zien

    Schmidt wil terugkeren­de PSV’ers eerst aan het werk zien

    Hoewel meerdere clubs belangstelling hebben voor een aantal spelers die bij PSV na een huurperiode terugkeren, wil trainer Roger Schmidt hen in overleg met technisch manager John de Jong eerst in Eindhoven aan het werk zien. Dante Rigo en Joël Piroe sluiten daardoor volgende week maandag weer aan bij de trainingen van PSV. Ook keeper Hidde Jurjus zal normaal gesproken gewoon starten bij de A-kern. Als het zo uitkomt, zou hij komend seizoen zelfs derde doelman in Eindhoven kunnen worden.

PSV