Een feestje bij PSV met Adick Koot (tweede van links) als middelpunt. Berry van Aerle, Eric Gerets, Ivan Nielsen en Gerald Vanenburg juichen met hem mee na de 3-0 tegen Galatasaray.
Volledig scherm
PREMIUM
Een feestje bij PSV met Adick Koot (tweede van links) als middelpunt. Berry van Aerle, Eric Gerets, Ivan Nielsen en Gerald Vanenburg juichen met hem mee na de 3-0 tegen Galatasaray. © Pro Shots

Mede dankzij een 34 jaar oude pegel van Adick Koot tegen Galatasaray werd PSV een grote club

PSV begint de Europese campagne van dit seizoen woensdagavond tegen Galatasaray, net als 34 jaar geleden in het gouden voetbaljaar 1987-1988. De historie is de club gunstig gezind, met dank ook aan een pegel van Eindhovenaar Adick Koot. 

  1. Roger Schmidt snapt dat hij kritiek krijgt zonder duidelijke bevestiging: ‘Dat is het lot van een coach’

    Roger Schmidt snapt dat hij kritiek krijgt zonder duidelijke bevesti­ging: ‘Dat is het lot van een coach’

    Trainer Roger Schmidt was na het duel tussen PSV en Feyenoord van zondagmiddag logischerwijs teleurgesteld over het resultaat van de wedstrijd (0-4). ,,Dit was een grote kans thuis, tegen een concurrent voor de bovenste plekken. We waren niet op topniveau en het was een verdiende overwinning voor Feyenoord. Veel van onze spelers waren niet op topniveau. Tot de tweede goal geloofde ik er nog wel in dat we konden winnen.”

PSV