Volledig scherm
PSV won twee maanden geleden met 2-5 van VVV in De Koel. © pro shots

Meer dan 30.000 kaarten verkocht voor PSV-VVV, bekerduel zeer populair

PSV en VVV begroeten woensdag meer dan 30.000 bezoekers in het Philips Stadion, voor het bekerduel tussen de twee clubs. Waarschijnlijk ontstaat er de komende dagen nog veel interesse voor de laatste kaarten voor het duel. 

Spieren voor Spieren

De winnaar van de wedstrijd gaat naar de laatst acht. Een andere winnaar van het duel is nu al de charitatieve instelling Spieren voor Spieren, die per verkocht ticket een euro ontvangt. PSV en VVV hebben bij de kaartverkoop samen opgetrokken en er is hard gewerkt om het publiek te interesseren voor het duel. 

Bedwongen

VVV is een ploeg die met vertrouwen naar Eindhoven komt, nadat zaterdagavond Roda JC werd bedwongen in een belangrijk duel. PSV heeft eerder aangegeven dat het bekertoernooi dit seizoen naast de competitie een hoofddoel is, nadat de club al extreem vroeg werd uitgeschakeld in het Europa League-toernooi. 

De wedstrijd begint woensdag om 18.30.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Toon Gerbrands kiest bij PSV voor ethiek: ‘Ethiek boven transparantie’

    Toon Gerbrands kiest bij PSV voor ethiek: ‘Ethiek boven transparan­tie’

    De bekeruitschakeling tegen NAC is bij PSV keihard aangekomen en zorgt voor nieuwe reuring na een toch al belabberd seizoen. Veel van wat er bij PSV gebeurt, lag en ligt door de slechte resultaten inmiddels onder een vergrootglas, tot aan de dokters en diëtiste toe. De bestuurders van de Eindhovense club liggen hier en daar onder vuur, maar vinden niet dat er olie op datzelfde vuur gegooid moet worden. Algemeen directeur Toon Gerbrands voelt totaal niet de behoefte om overal op te reageren, maar wil desgevraagd toch ingaan op enkele kwesties die het Eindhovens Dagblad aansnijdt. ,,Ethiek is voor mij veel belangrijker dan terugslaan of interne codes schenden.” Hij hoopt na een zware periode op eendracht, die in de clubhistorie altijd macht in plaats van machteloosheid maakte.

PSV