Volledig scherm
Florian Jozefzoon kan voor ongeveer een half miljoen euro weg bij PSV. © pro shots

Meerdere clubs tonen interesse in Jozefzoon van PSV, waaronder Brentford

EINDHOVEN - Meerdere clubs hebben op dit moment interesse om Florian Jozefzoon van PSV over te nemen.
Volgens zaakwaarnemer Winny Haatrecht zijn er 3 clubs voor hem in de markt. Hoewel Haatrecht de namen niet wil prijsgeven, is een van die clubs het Britse Brentford, dat uitkomt in The Championship.

PSV-manager Marcel Brands is op de hoogte van de interesse, maar Brentford is tot op heden in ieder geval nog niet concreet geworden bij PSV. Volgens Haatrecht kan het nog alle kanten op.

Jozefzoon moet ongeveer een half miljoen euro kosten en heeft een aflopend contract. PSV kan zijn verbintenis nog wel een jaar verlengen, omdat de club een eenzijdige optie heeft bedongen om dat te doen. Brands gaf eerder aan heel tevreden te zijn over de manier waarop Jozefzoon zich bij PSV heeft gemanifesteerd en niet al te moeilijk te zullen doen bij een transfer. Wel wil de club een transferbedrag, omdat de 25-jarige Jozefzoon die waarde volgens PSV nou eenmaal vertegenwoordigt.

Van trainer Phillip Cocu hoeft hij niet weg. Jozefzoon wil zelf graag meer speeltijd en die kan Cocu hem niet garanderen.

Brentford is momenteel in de onderste regionen van de Championship beland. De club is op zoek naar aanvallende versterking.

PSV