‘Met deze PSV-voorhoede met vier grote talenten mag je wat meer verwachten tegen een club als FC Emmen’

VIDEOPSV won zaterdagavond maar net van FC Emmen, terwijl het volgens clubwatcher Rik Elfrink gewoon 3-0 of 4-0 had moeten worden. ,,PSV moet meer creëren tegen een tegenstander als Emmen, dat is duidelijk. Vooral met deze voorhoede met vier grote talenten mag je wat meer verwachten.”

 1. Voormalig PSV’er Daniel Schwaab (32) stopt als speler en ziet mooie ontwikkelingen bij PSV: ‘Wij staan bovenaan’
  PREMIUM

  Voormalig PSV’er Daniel Schwaab (32) stopt als speler en ziet mooie ontwikke­lin­gen bij PSV: ‘Wij staan bovenaan’

  Centrale verdediger Daniel Schwaab (32) heeft een punt gezet achter zijn actieve carrière in het betaald voetbal. De eredivisiekampioen van 2018 kreeg de afgelopen maanden nog voldoende aanbiedingen om zijn loopbaan te vervolgen, maar wilde zijn thuisomgeving op dit moment niet meer voor een langere periode verlaten. Dat betekent dat FC Groningen-PSV van 8 maart zijn laatste officiële wedstrijd als profvoetballer is geweest.
 2. PSV-directeur Toon Gerbrands komt met tiende en laatste boek: ‘Soms is alles wel eens waar’

  PS­V-directeur Toon Gerbrands komt met tiende en laatste boek: ‘Soms is alles wel eens waar’

  Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV presenteert komende week zijn tiende en laatste boek, dat inmiddels al te koop is. In ‘Soms is alles wel eens waar’ trapt de voorman van de Eindhovense club volgens de cover aan tegen 52 heilige managementhuisjes. Gerbrands (62) deelde in zijn negen eerdere werken al inzichten die hij tijdens zijn carrière als werknemer, coach en sportdirecteur heeft opgedaan.

PSV