Volledig scherm
PREMIUM
Mohammed Ihattaren in het duel met FC Barcelona onder 19. © Thomas Bakker/pro shots

Met Ihattaren beschikt PSV over nieuw toptalent

In zijn negende seizoen bij PSV staat Mohammed Ihattaren (16) steeds meer in de schijnwerpers. Het talent trainde woensdag voor het eerst mee bij PSV 1.

Kapitaalkrachtige buitenlandse clubs joegen tot begin dit jaar als hongerige wolven op Mohammed Ihattaren (16). Het talent van PSV maakte met zijn handelingssnelheid en surplus aan techniek zoveel indruk dat hij voor meer dan de Balkenende-norm in Engeland had kunnen spelen. Zijn naam stond rond de vorige jaarwisseling hoog op het lijstje van voormalig technisch manager Marcel Brands. In maart slaagde de voetbalbaas in zijn opzet om de felbegeerde handtekening van de wettelijke vertegenwoordiger onder een driejarig PSV-contract te krijgen.

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

PSV