Volledig scherm
Andrés Guardado, aanvoerder van Mexico. © EPA

Mexico wint Gold Cup, PSV’er Érick Gutiérrez nog niet in actie

Mexico heeft in de strijd om de Gold Cup de favorietenrol waargemaakt. In de finale van het toernooi won de ploeg met 1-0 van de Verenigde Staten en legde het team voor de achtste keer beslag op de prijs in het zogeheten CONCACAF-gebied. 

De landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika en de Caraïben strijden daar om de prijzen. 

Bij Mexico kreeg Érick Gutiérrez nog geen speeltijd, maar de PSV'er is wel weer fit. Oud-PSV’ers Andrés Guardado en Héctor Moreno speelden in de basis bij Mexico, dat het dit toernooi zonder Hirving Lozano moest doen. Guardado speelde al zijn 160ste interland. 

  1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9305 stemmen