Ruud van Nistelrooy wordt na dit seizoen nog geen trainer van PSV 1.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud van Nistelrooy wordt na dit seizoen nog geen trainer van PSV 1. © Pro Shots / Toin Damen

Misschien trekt Ruud van Nistelrooy over een paar jaar een stel grijze haren uit zijn hoofd, maar geloofwaardig is hij wel

BESCHOUWINGWaar Ruud van Nistelrooy vroeger als spits direct de weg naar het doel zocht en kansen moest benutten, besluit hij nu bij PSV een overstapje te maken. De weg naar opvolging van Roger Schmidt lag open, maar de 45-jarige clubicoon laat de beker passeren. Precies daarmee bewijst Van Nistelrooy dat hij inmiddels denkt als een trainer en niet meer als een nummer negen. Nu moet nog blijken of hij een toptrainer wordt. 

 1. PSV wil Peter Bosz als trainer strikken en gaat daarmee voor een ‘avontuurlijker’ profiel
  PREMIUM

  PSV wil Peter Bosz als trainer strikken en gaat daarmee voor een ‘avontuur­lij­ker’ profiel

  De zoektocht naar een nieuwe trainer bij PSV heeft nog niet geleid tot een definitief akkoord, maar het is wel duidelijk welke richting PSV graag op zou willen. De ervaren Peter Bosz (59) is nu topkandidaat in Eindhoven, al zijn er ook nog andere namen waar PSV op kan mikken. Of het lukt om Bosz te strikken, moet snel blijken. Wat zou zijn eventuele komst kunnen betekenen voor de club?
  Eindhoven
 2. Beoogde PSV-aanwinst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  Beoogde PS­V-aan­winst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven

  Als het allemaal meezit, spreekt PSV-target Stijn Spierings later deze week in Eindhoven met PSV over een definitieve overgang naar de club. Dat bevestigen bronnen die dicht op de situatie zitten. Spierings is volgens hen geïnteresseerd in de plannen van de Eindhovenaren, maar wil nog wel weten wat het idee is over komend seizoen. Een meerjarig contract ligt voor hem klaar, maar er moet dus nog wat water door de Rijn en de zaak is nog niet beklonken.
  Eindhoven