Joël Drommel wordt als goalie van PSV op een paar momenten in een wedstrijd beoordeeld. 


during the match Heerenveen - PSV
Volledig scherm
PREMIUM
Joël Drommel wordt als goalie van PSV op een paar momenten in een wedstrijd beoordeeld. during the match Heerenveen - PSV © Pro Shots / Erik Pasman

Misser van Drommel is het halve verhaal bij PSV, maar de keeper draagt een dubbele last

De schijnwerpers stonden zondagavond in Heerenveen vol op keeper Joël Drommel, maar dat was vanuit PSV-optiek maar het halve verhaal. Zijn collega's aan het front faalden namelijk net zo hard. 

 1. Waarom PSV de miljoenen van Paris Saint-Germain helemaal niet vreest en denkt dat Xavi Simons langer blijft
  PREMIUM
  ANALYSE

  Waarom PSV de miljoenen van Paris Saint-Ger­main helemaal niet vreest en denkt dat Xavi Simons langer blijft

  PSV is met Xavi Simons al een eind op weg om een nieuw, verlengd en verbeterd contract te sluiten, waarin straks geen clausule meer staat dat hij naar Paris Saint-Germain kan. De Eindhovense club vreest niet voor de huidige voorwaarden die met Simons zijn overeengekomen. Hij kan tot en met 2024 voor 12 miljoen euro terug naar Parijs, als het grootste talent van de club dat zelf zou willen.
  Eindhoven
 2. Peesjevee-podcast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’
  PODCAST

  Peesjevee-pod­cast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’

  ,,Alles onder de tweede plek is voor PSV sowieso onvoldoende”, vindt PSV-watcher Rik Elfrink in de nieuwste editie van de Peesjevee-podcast. Supporter Mascha Prins is daarin zeer kritisch op PSV en vindt dat de huidige situatie niet kan. Na het gelijkspel bij Vitesse is ze ontevreden over de situatie waarin de club verkeert. ,,Met de beker en tweede plek kun je van het seizoen nog een voldoende maken”, vindt Elfrink.
  Eindhoven