Konstantinos Mitroglou in actie voor Griekenland.
Volledig scherm
PREMIUM
Konstantinos Mitroglou in actie voor Griekenland. © EPA

Mitroglou hoopt gogme en doelpunten naar PSV te brengen, club winkelt nog verder

Konstantinos Mitroglou wordt, ijs en weder dienende, vanmorgen al door PSV medisch gekeurd en sluit daarna snel aan in Eindhoven.

Als er geen gekke dingen gebeuren, presenteert PSV vandaag de Griekse aanvaller Konstantinos Mitroglou als nieuwe aanvaller. De 65-voudig international wordt vanmorgen medisch gekeurd en kan indien nodig direct aansluiten bij de training van de reserves, die niet kunnen spelen bij het Europa League-duel met Apollon Nicosia. PSV huurt de nabij Venlo opgegroeide goalgetter voor een seizoen van Olympique Marseille. Mitroglou was eigenlijk nog verhuurd aan Galatasaray, maar beleefde daar een moeizame sportieve periode en wilde graag vertrekken uit Turkije.

  1. Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederlandse uitshirt ooit werd
    PREMIUM

    Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederland­se uitshirt ooit werd

    Het uitshirt dat de PSV’ers van 2009 tot en met 2011 droegen, werd onlangs door een vakjury bij het Eredivisie Shirt Festival verkozen tot mooiste uittenue ooit in 64 jaar eredivisie. De bedenkers van toen blikken terug op de ontstaansgeschiedenis van een tenue waarvan in eerste instantie niet iedereen honderd procent overtuigd was. ,,We afficheerden ons ineens heel sterk met Brabant en wisten niet helemaal zeker of alle supporters buiten de provincie dat volledig geslaagd zouden vinden”, zegt PSV’s voormalig hoofd marketing en media Peter Kentie.

PSV