Nick Viergever ziet nog veel verkeerd gaan bij PSV: ‘De flair is er even niet’

VIDEONick Viergever is eerlijk over het feit dat het ondanks de overwinning op NAC (2-0) niet erg lekker liep bij PSV. ,,Het veldspel kan stukken beter. We zijn heel slordig en er gaat veel verkeerd.”

Bij PSV stond in de wedstrijd tegen de hekkensluiter lange tijd slechts één goal op het scorebord. ,,Dan breng je het geloof bij NAC. We hadden de wedstrijd eerder dood moeten maken. We hebben verzuimd er 4-0 of 5-0 van te maken en daarin moeten we heel kritisch naar onszelf kijken.”

Viergever ziet ondanks dat ook de positieve punten. ,,We pakken drie punten en houden weer de 0. Iedereen wil ook heel graag, maar er gaan simpele dingen fout. We zitten nu in een fase dat de goals niet zo makkelijk vallen, de flair is er even niet. Maar iedereen heeft zijn stinkende best gedaan en de verdedigende taken werden uitstekend ingevuld. Daaraan kunnen we ons als team vasthouden.”

Volledig scherm
(L-R) Mitchell Te Vrede of NAC Breda, Nick Viergever of PSV during PSV - NAC Breda NETHERLANDS, BELGIUM, LUXEMBURG ONLY COPYRIGHT BSR/SOCCRATES © BSR Agency
  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV