Ruud van Nistelrooij tijdens het duel met AS Monaco van deze week.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud van Nistelrooij tijdens het duel met AS Monaco van deze week. © ANP

Niemand bij PSV hoeft onder Ruud van Nistelrooij te rekenen op begrip voor ‘adrenaline-problemen’

Natuurlijk bestaan er kleine en grote wedstrijden, maar dat betekent volgens PSV-trainer Ruud van Nistelrooij niet dat de voorbereiding of beleving anders kan zijn. Dat zei de trainer in aanloop naar FC Emmen-thuis van zaterdagavond. 

 1. PSV beraadt zich nog op aantrekken nieuwe aanvaller na blessure Madueke
  PREMIUM

  PSV beraadt zich nog op aantrekken nieuwe aanvaller na blessure Madueke

  PSV bekijkt nog of de club deze maand de transfermarkt op wil gaan om een extra offensieve pion aan de selectie toe te voegen nu aanvaller Noni Madueke vorige week wegviel. De 20-jarige Brit staat normaal gesproken tot de winterstop buitenspel. Technisch directeur John de Jong van PSV tast wel de mogelijkheden af en bekijkt ook hoe de huidige selectiespelers zich ontwikkelen, maar doet zeker nog geen belofte dat er een nieuwe speler komt.
 2. PSV-aanvaller Cody Gakpo parkeert interesse uit het buitenland nog even
  PREMIUM

  PS­V-aanvaller Cody Gakpo parkeert interesse uit het buitenland nog even

  PSV-aanvaller Cody Gakpo geniet nog altijd veel interesse uit het buitenland en heeft deze voorlopig geparkeerd. Hij heeft nog geen beslissing genomen over zijn sportieve toekomst en wil zich nu volledig op de Champions League-campagne van PSV concentreren. Onder anderen Nottingham Forest is concreet en wil de aanvaller per direct overnemen. Eerder was al duidelijk dat Leeds United hem graag wil toevoegen aan de selectie.

PSV