Volledig scherm
Energiedirect.nl prijkt vanaf nu ook op de rug van de PSV'ers.

Nieuwe rugsponsor met vertrouwde naam voor PSV: PSV Energie

PSV heeft na drie jaar een opvolger gevonden voor rugsponsor Freo. De club gaat tot het eind van het seizoen met de naam 'PSV Energie' op de achterkant van de eigen shirts spelen. 

PSV Energie is een product van hoofdsponsor energiedirect.nl, dat al op de voorkant van het PSV-shirt prijkt. Het energiebedrijf wil via het product voor fans het marktaandeel op de Nederlandse markt uitbreiden. 

PSV en energiedirect.nl maakten donderdag bekend de sponsorovereenkomst uit te gaan breiden. Eerder liet het energiebedrijf ook al weten de activiteiten op het gebied van e-gaming te zullen sponsoren. 

Volledig scherm
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Arjen Robben vertrekt aan het eind van dit seizoen na een prachtige periode bij Bayern München en is dan 35,5 jaar. Na zes (!) kampioenschappen op rij pruttelt de motor van ‘FC Hollywood’ in Zuid-Duitsland, waar de ex-international dit seizoen aantoont nog altijd een hoog niveau te kunnen halen. Bayern staat in de Bundesliga inmiddels negen punten achter op koploper Borussia Dortmund. Geen onoverbrugbaar gat, maar wel een enorme kloof.

PSV