Mauro Junior beleefde zijn hoogtepunt in De Grolsch Veste. De speler van Heracles scoorde twee keer en zijn ploeg won met 3-2.
Volledig scherm
PREMIUM
Mauro Junior beleefde zijn hoogtepunt in De Grolsch Veste. De speler van Heracles scoorde twee keer en zijn ploeg won met 3-2. © BSR Agency

Nog een laatste keer zwaaien naar smaakmaker Mauro Júnior: ‘Mijn droom is om door te breken bij PSV’

Het is raar om vandaag in stilte afscheid te nemen van Heracles, vindt Mauro Júnior. De Braziliaan keert na een huurperiode terug naar PSV. Maar alles was ‘strange’ de afgelopen maanden. „Het is ook goed zo, want doortrainen zonder doel is zwaar.” 

  1. Plannen met Brainport-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousiast

    Plannen met Brain­port-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousi­ast

    Niet alleen PSV, maar ook de KNVB is enthousiast over het speciale ‘Brainport-armbandje’ dat afgelopen week vanuit het Eindhovense opdook als mogelijke redding voor evenementen in corona-tijd. In een speciaal overleg met de gemeente Eindhoven is woensdag onder meer gesproken over het kleinood, dat volgens deskundigen kan bijdragen aan het voorkomen van een pandemie. Testen in het Philips Stadion past binnen de plannen waarin het Eindhovense stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’.

PSV