Volledig scherm
Noni Madueke in het duel met FC Barcelona tijdens het toernooi om de Otten Cup. © BSR/Soccrates

Noni Madueke neemt plek van Aboukhlal in bij Jong PSV

De Britse jeugdinternational Noni Madueke sluit aan bij de selectie van Jong PSV nu Zakaria Aboukhlal is verkocht. De 17-jarige aanvaller is een van de grote talenten van de PSV-jeugdacademie en werkte onlangs met de Eindhovenaren het toernooi om de Otten Cup af. 

Hij speelt nog bij PSV onder 19 en is maandag toegevoegd aan de selectie van Jong PSV. Madueke kan zijn debuut in het betaald voetbal gaan maken. Jong PSV speelt verder in de verwachte opstelling, met ook rechtsback en keeper Mike van de Meulenhof bij de ploeg. 

Opstelling Jong PSV tegen MVV: Van de Meulenhof; Teze, Soulas, De Haas (c), Theunissen; Daverveld, Schoonbrood, Lauwers; Sidibe, Catic, Ledezma

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV