Volledig scherm
PREMIUM
Armando Obispo wil via een tussenstap bij Vitesse alsnog slagen bij PSV. © BSR Agency

Obispo wil via afslag Arnhem alsnog slagen bij PSV: ‘Dat blijft mijn doel’

Armando Obispo keert zaterdag met Vitesse als koploper in de eredivisie terug in het Philips Stadion. ,,Mijn doel blijft om in Eindhoven door te breken.”

Alles kan een mens gelukkig maken, maar voor voetballers is het lastig om gelukkig te zijn als ze tijdens wedstrijden vooral de temperatuur van de reservebank hoger houden dan de waarde van hun eigen hartslag. Armando Obispo klaagde er vorig seizoen bij PSV niet over en nu nog niet. Hij neemt het leven zoals het komt en als het even niet komt zoals hij het wil, laat het talent zich niet uit het veld slaan en blijft hij naar eigen zeggen keihard werken om zijn doel te bereiken. Samen met zijn zaakwaarnemer Ali Dursun nam hij in juni zijn eigen carrière weer in handen en inmiddels lacht het sportieve geluk hem volop toe.

  1. Jong PSV gaat voor goed seizoensslot, om te beginnen tegen TOP Oss

    Jong PSV gaat voor goed seizoens­slot, om te beginnen tegen TOP Oss

    Met de laatste tien wedstrijden van het seizoen bijna in zicht is duidelijk dat Jong PSV dit voetbaljaar niet in aanmerking komt voor het linkerrijtje in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond wil de ploeg van trainer Peter Uneken tegen Top Oss wel proberen meer afstand te nemen van de staartploegen in de eerste divisie. Middenvelder Richie Ledezma is na een rode kaart nog geschorst en het team kampt met enkele blessures.

PSV