Volledig scherm
Justin Lonwijk © BSR Agency

Officieus PSV-debuut voor Lonwijk, club wil hem langer contracteren

Justin Lonwijk maakte maandag zijn officieuze debuut in het eerste elftal van PSV, tijdens een oefenduel met Royal Antwerp FC. Die wedstrijd eindigde in 0-0 en was op last van de autoriteiten in België niet toegankelijk voor pers of publiek. 

De 19-jarige Tilburger is na zijn rentree bij Jong PSV weer terug na een lange blessureperiode en viel na 63 minuten in voor Armando Obispo. Lonwijk scoorde in de afgelopen twee duels voor Jong PSV. PSV wil hem langer contracteren en hem voor meerdere jaren vastleggen. Het contract van de middenvelder loopt eind dit seizoen af en de gesprekken over een langer verblijf lopen. Hoofdtrainer Mark van Bommel werkte bij PSV onder 19 al met Lonwijk. 

Bij PSV debuteerden ook de verdedigers Maxime Soulas en Tijn Daverveld in het oefenduel met Royal Antwerp FC. 

  1. Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’
    video

    Van Bommel voelt geen zwaard boven zich bij PSV: ‘De situatie is duidelijk, wij móéten winnen’

    PSV-trainer Mark van Bommel keek na opnieuw een bewogen week vrijdag vooruit op het duel van zijn club met Fortuna Sittard. ,,Wij móéten winnen”, gaf hij aan. Directeur Toon Gerbrands van PSV gaf eerder deze week een duidelijk signaal af, dat als een laatste kans voor Van Bommel en zijn staf kon worden geïnterpreteerd. ,,De situatie waarin wij zitten, is duidelijk. En Toon is duidelijk. Dat is hij altijd”, zei Van Bommel, die de directeur helemaal niets verwijt.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen