Olivier Boscagli staat woensdag aan de aftrap tijdens Galatasaray-PSV, waarin de Eindhovenaren een 5-1 voorsprong verdedigen.
Volledig scherm
Olivier Boscagli staat woensdag aan de aftrap tijdens Galatasaray-PSV, waarin de Eindhovenaren een 5-1 voorsprong verdedigen. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Olivier Boscagli geeft aan dat PSV focus wil houden in Turkije: ‘Galatasaray is een grote club’

PSV reisde maandag al naar Turkije en wil deze week niets aan het toeval overlaten in de strijd om de tweede voorronde in de Champions League. De club verdedigt woensdagavond een 5-1 voorsprong, maar er is geen enkele reden om achterover te leunen. 

 1. PSV op examen voor een Champions League-zomer met deze vijftien mogelijke tegenstanders én een geplaatste status
  PREMIUM
  UITLEG

  PSV op examen voor een Champions Lea­gue-zo­mer met deze vijftien mogelijke tegenstan­ders én een geplaatste status

  PSV kan zich zondagmiddag in Alkmaar voegen bij de acht ploegen die deze zomer in de derde voorrondes van het toernooi om de Champions League instromen. Alleen kan Ajax de Eindhovenaren nog wel bedreigen, bij een zege in Enschede. Na een onrustige week met het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij heeft Fred Rutten het roer in handen. De ervaren Tukker was dit jaar ook op 19 februari al eindverantwoordelijk bij FC Utrecht-PSV, toen Ruud van Nistelrooij ziek op bed lag.
  Eindhoven