Volledig scherm
De aan VVV verhuurde Damian van Bruggen vertrekt na dit seizoen bij PSV. © Joep Leenen/Pro Shots

Ook Damian van Bruggen na dit seizoen weg bij PSV

Verdediger Damian van Bruggen (22) vertrekt na dit seizoen bij PSV. De optie in het aflopende PSV-contract van de aan VVV verhuurde oud-Ajacied is door de Eindhovense club niet gelicht. 

Dat betekent dat de wegen van PSV en Van Bruggen na dit seizoen scheiden. Hij kwam dit voetbaljaar tot 25 optredens in de hoofdmacht van VVV. De centrale verdediger is transfervrij op te pikken. Hij scoorde eerder dit seizoen onder meer in de Kuip en dat betekende toen een belangrijk punt voor VVV. 

Van Bruggen draaide vorig jaar een goed seizoen bij Jong PSV, waarmee hij vierde in de eerste divisie werd. Hij is 'recordbelofte', met 96 duels voor een Jong-team op zijn cv. Daarvan speelde hij er 60 voor Jong Ajax en 36 voor Jong PSV. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV versnelt en vereenvoudigt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    PSV versnelt en vereenvou­digt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    Supporters van PSV die bij een wedstrijd van de club bij een incident betrokken zijn, weten in de toekomst sneller welke maatregel hen te wachten staat. Dat vloeit voort uit een nieuwe procedure van de zogeheten Gedragscommissie van PSV. Een en ander is gebeurd op advies van PSV Klankbord. Dat is een orgaan dat in contact staat met de clubleiding en waarbinnen supporters hun mening kunnen geven over tal van (stadion)zaken.

PSV