Hans van Breukelen belde deze week met seizoenkaarthouders van PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans van Breukelen belde deze week met seizoenkaarthouders van PSV. © BSR Agency

Ook Hans van Breukelen helpt PSV: ‘Deze situatie kunnen we alleen samen overwinnen’

Interview,,Bedankt voor uw steun”, zei Hans van Breukelen afgelopen week regelmatig tegen PSV-supporters. Ook de oud-kampioen helpt zijn club in deze fase door te bellen met seizoenkaarthouders.

Wie een seizoenkaart van PSV heeft, maakte afgelopen week kans om hem ‘gewoon’ aan de telefoon te krijgen. Samen met onder anderen Berry van Aerle, Theo Lucius en Ruud van Nistelrooij hielp oud-doelman Hans van Breukelen (63) zijn club door supporters op te bellen om hen te bedanken dat ze geen compensatie hoefden voor gemiste thuiswedstrijden. ,,Dat deed ik samen met negen andere ex-voetbalcollega’s. We hebben een lijst van mensen gekregen die we mochten bellen en hopen dat ze PSV blijven steunen”, zegt de PSV-coryfee, die alweer een jaar terug is in zijn tweede periode als toezichthouder bij de club. ,,Het werd gewaardeerd, was mijn inschatting.”

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV