Volledig scherm
Memphis Depay arriveert bij het Philips Stadion. © Eddy Jansen

Ook Memphis Depay aanwezig voor topper tussen PSV en Ajax

Tal van prominenten uit de voetbalwereld wonen zondagmiddag PSV-Ajax bij. Onder de gasten ook Memphis Depay, die momenteel bij Olympique Lyon speelt. 

Memphis vertrok in mei 2015 bij PSV en tekende toen een contract bij Manchester United. In Engeland kon hij de verwachten niet helemaal waarmaken, waarop de aanvaller naar Olympique Lyon verkaste. Daar is Memphis dit seizoen in bloedvorm: in de Franse Ligue 1 staat hij dit seizoen op vijftien doelpunten en elf assists.

PSV werd voor aanvang van het duel door vele honderden supporters toegejuicht bij de entree in het Philips Stadion. De Ajacieden werden lieflijk ontvangen en kregen onder andere 'helemaal niets in Amsterdam' te horen. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waar spelen Ajax en PSV financieel om? Een overzicht van het miljoenenbal in de Champions League

    Waar spelen Ajax en PSV financieel om? Een overzicht van het miljoenen­bal in de Champions League

    PSV en Ajax kunnen enorme bedragen verdienen in de Champions League-groepsfase, als ze zich daarvoor plaatsen. Voor Ajax is het nog iets meer dan voor PSV, omdat de club hoger staat op de UEFA-ranking over de laatste 10 jaar. Ajax staat daarop 21ste, PSV 35ste. Voor PSV valt er pakweg 35 miljoen euro gegarandeerd op te halen, voor Ajax ruim 40 miljoen euro. Hoe komen die bedragen tot stand?

PSV