Hallvar Thoresen speelde van 1977 tot 1988 in de Nederlandse eredivisie. Eerst vijf seizoenen voor FC Twente en daarna zeven seizoenen in het shirt van PSV.
Volledig scherm
Hallvar Thoresen speelde van 1977 tot 1988 in de Nederlandse eredivisie. Eerst vijf seizoenen voor FC Twente en daarna zeven seizoenen in het shirt van PSV. © Aftenposten

Oud-spits Hallvar Thoresen weer terug bij PSV, als scout

PSV maakt sinds deze zomer gebruik van de kennis en het scoutingsnetwerk van voormalig spits Hallvar Thoresen. De 64-jarige Noor was tussen 1981 en 1988 als speler verbonden aan de Eindhovense club, die in zijn laatste jaren als contractspeler in Eindhoven doorstootte naar de absolute top van Europa. 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

PSV