Patrick van Aanholt in het shirt van PSV.
Volledig scherm
Patrick van Aanholt in het shirt van PSV. © PSV

Patrick van Aanholt is na 16 jaar terug op het oude nest, bij PSV

PSV lijfde dinsdag zoals verwacht Patrick van Aanholt voor de rest van dit seizoen in. De 32-jarige verdediger uit Den Bosch komt over van Galatasaray en is daarmee na 16 jaar terug op het oude nest.

 1. Dit is de stand van zaken bij PSV, dat hoopt op Luuk de Jong en aanvallers ziet terugkeren
  PREMIUM

  Dit is de stand van zaken bij PSV, dat hoopt op Luuk de Jong en aanvallers ziet terugkeren

  PSV hoopt dit weekend tegen Vitesse weer te beschikken over Luuk de Jong, ook al trainde hij woensdag nog wel individueel in Eindhoven. De aanvaller kampte afgelopen week nog met enkelklachten, nadat hij tien dagen geleden uitviel in het duel met RKC. PSV zal geen risico's nemen, maar probeert De Jong wel tijdig op te lappen. Afgelopen weekend zei trainer Ruud van Nistelrooij al dat hij er normaal gesproken bij is tegen de Arnhemmers.
  Eindhoven
 2. Talenten van PSV boeken dankzij een portie Deense kopkracht knappe zege op De Graafschap
  PREMIUM
  VERSLAG

  Talenten van PSV boeken dankzij een portie Deense kopkracht knappe zege op De Graafschap

  Jong PSV heeft zich vrijdagavond na een slechte eerste helft uitstekend weten te herpakken in het competitieduel met De Graafschap in de Keuken Kampioen Divisie. De beloften hadden voor rust weinig te vertellen, op een flinke kans voor Jason van Duiven na. Hij kon in de beginfase niet scoren en daarna liep Jong PSV lang achter de feiten aan. Met twee goals draaide August Priske Flyger de zaak echter eigenhandig om en daardoor won Jong PSV: 2-1.
  Eindhoven