Volledig scherm
Kenneth Paal namens PEC Zwolle in actie tegen Excelsior. © BSR Agency

PEC Zwolle wil PSV-huurling Paal behouden, meerjarig contract ligt klaar

Als het aan de clubleiding van PEC ligt, speelt Kenneth Paal (21) ook na dit seizoen in Zwolle. De tot linksback omgetoverde Paal wordt momenteel gehuurd van PSV. In Eindhoven kwam de geboren Arnhemmer vorig seizoen tot vijf competitieduels, bij de Blauwvingers staat de teller op 21. Paal kan een meerjarig contract ondertekenen.

Gerard Nijkamp laat weten dat hij met PSV nagenoeg akkoord is over een vaste transfersom en een doorverkooppercentage voor Paal. De komende weken hoopt de technisch directeur van PEC Zwolle ook met de linksback en diens management tot een vergelijk te komen over een driejarig contract. ,,Kenneth heeft een optie in zijn contract. De voorwaarden om die te lichten hadden we niet met pen, maar al wel met potlood genoteerd. Ik hoop dat we dat snel rond kunnen maken”, aldus Nijkamp.

  1. Lozano neemt afscheid van PSV en wordt woensdag medisch gekeurd in Italië

    Lozano neemt afscheid van PSV en wordt woensdag medisch gekeurd in Italië

    Hirving Lozano is inmiddels onderweg naar Italië om zijn transfer naar SSC Napoli af te ronden. Hij heeft van PSV toestemming gekregen om af te reizen. PSV gaat aan de transfer ongeveer 35 miljoen euro aan overhouden na alle afdrachten, zo is de verwachting in Eindhoven. Lozano wordt woensdag gekeurd in Italië en dat gebeurt in een privé-kliniek in Rome, zo melden bronnen rond de speler. De presentatie is eind deze week.

PSV