Guus Til en Cody Gakpo lijken basisspelers te worden in het duel met AS Monaco.
Volledig scherm
Guus Til en Cody Gakpo lijken basisspelers te worden in het duel met AS Monaco. © Pro Shots / Stefan Koops

Peesjevee-podcast: ‘Aftellen naar PSV-AS Monaco, Til lijkt te gaan starten’

PODCASTIn de Peesjevee-podcast van deze week tellen PSV-watcher Rik Elfrink en journalist Paul Post af naar de kraker tussen PSV en AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League. Dinsdagavond maken beide ploegen uit wie naar de play-offs gaat. Post en Elfrink denken dat PSV het gaat redden, waarbij Post het meest optimistisch is. 

 1. Peesjevee-podcast: ‘Dit is het volledige verhaal over het vertrek van John de Jong en de huidige bestuurlijke situatie bij PSV’

  Peesjevee-pod­cast: ‘Dit is het volledige verhaal over het vertrek van John de Jong en de huidige bestuurlij­ke situatie bij PSV’

  In de Peesjevee-podcast van deze week discussiëren PSV-supporter Mascha Prins, journalist Paul Post en PSV-watcher Rik Elfrink van het ED over de bestuurlijke situatie bij PSV en het vertrek van technisch directeur John de Jong bij de club. Elfrink denkt het volledig verhaal te kennen en vertelt hoe het in zijn ogen gegaan is. ,,Hoe vervelend ook wellicht voor iedereen, maar ik vond het verhaal van Marcel Brands niet goed en niet consistent”, vertelt hij.
 2. Op deze manier werd John de Jong bij PSV naar een kil afscheid gedirigeerd, na weken van interne onrust
  PREMIUM

  Op deze manier werd John de Jong bij PSV naar een kil afscheid gediri­geerd, na weken van interne onrust

  PSV heeft vrijdag met de snelheid van het licht afscheid genomen van technisch directeur John de Jong, die de club 22 jaar diende. Na ‘de nacht van Cody Gakpo’ van twee weken geleden was al duidelijk dat hij in zwaar weer zou komen en dat het intern heel onrustig was. De directie van PSV wees toen een bod van 43 miljoen euro op de sterspeler af en dat was tegen het zere been van een aantal commissarissen en andere invloedrijke actoren bij PSV.