Pereiro scoort voor Uruguay, dat Mexico van Lozano en 'Guti' pak op de broek geeft

VideoDe nationale voetbalploeg van Uruguay won in de nacht van vrijdag op zaterdag in een vriendschappelijke interland met 1-4 van Mexico. Het duel werd gespeeld in het Amerikaanse Houston. 

Een van de doelpuntenmakers voor de Uruguayanen was PSV'er Gastón Pereiro, die de laatste treffer voor zijn rekening nam. Hij kopte een voorzet van Luis Suárez in de linkerhoek. Het was pas de tweede interland van Pereiro en zijn eerste goal voor de nationale ploeg. 

Lozano

Pereiro ging in de 83ste minuut naar de kant, Hirving Lozano werd bij Mexico in de 73ste minuut gewisseld. Gutiérrez ging daarvoor, in de 60ste minuut, al naar de kant. Mexico kreeg vrijwel de hele wedstrijd geen grip op de Uruguayanen. Luis Suárez was met twee treffers de grote man bij de Zuid-Amerikanen. 

Mexico miste via Rául Jiménez nog een penalty, nadat hij er zelf in de eerste helft ook eentje had benut. De goal van Pereiro was de enige treffer uit open spel. De treffer van Mexico viel als gezegd via een penalty en Mexico scoorde uit een corner, een vrije trap, een penalty en dus via Pereiro. 

Volledig scherm
Gastón Pereiro viert een van de treffers van Luis Suárez. Uruguay won met 1-4 bij Mexico. © EPA
  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

PSV