Perr Schuurs in duel met PSV'er Sam Lammers.
Volledig scherm
Perr Schuurs in duel met PSV'er Sam Lammers. © pro shots

'Perr weet heel goed wat hij wil'

Fortuna Sittard-verdediger Perr Schuurs mag zich in de nadrukkelijke belangstelling van PSV heugen. Technisch directeur Marcel Brands was onlangs aandachtig toeschouwer bij het oefenduel tussen Fortuna Sittard en SV Bergisch Gladbach 09. ,,Ik heb begrepen dat de zaakwaarnemer van Perr met PSV gaat praten", verkondigt vader en oud-handbalinternational Lambert Schuurs in De Limburger.

 1. PSV levert maar één Oranje-international, Simons naar Jong Oranje en El Ghazi open voor ‘Marokko’

  PSV levert maar één Oran­je-internatio­nal, Simons naar Jong Oranje en El Ghazi open voor ‘Marokko’

  PSV levert de komende interlandperiode maar één international aan de A-selectie van Oranje: Cody Gakpo. De Eindhovenaar is opnieuw opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal en gaat normaal gesproken ook naar het WK. Bij PSV zijn onder anderen Joël Drommel, Joey Veerman en Jordan Teze de afgelopen twee seizoenen in Oranje-(voor)selecties opgenomen geweest maar zij vallen er nu buiten. Veerman wacht overigens nog op zijn ‘haasje’.
 2. Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft ‘slaapconflict’ met nationale bond en wil interlandloopbaan beëindigen
  PREMIUM

  Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft ‘slaapcon­flict’ met nationale bond en wil interland­loop­baan beëindigen

  De imposante interlandcarrière van voormalig PSV'er Eran Zahavi is door een nogal curieus conflict mogelijk voorbij. De 35-jarige Israëlische spits heeft dat op zijn eigen Instagram-pagina laten weten. Zahavi is de topscorer aller tijden van het nationale team en in zijn eigen land een superster. De mededeling dat hij wil stoppen, is dan ook groot nieuws in Israël.