Volledig scherm
Peter Fossen (operationeel directeur PSV), Bruma en technisch manager John de Jong van PSV © ED

Portugees Bruma tekent voor vijf jaar bij PSV

PSV kan het bericht over het aantrekken van de Portugese Bruma (24) begrijpelijkerwijs nog niet bevestigen. De handtekeningen moeten nog gezet worden en de resultaten van de medische keuring moeten worden afgewacht. Zaakwaarnemer Catio Baldé is minder voorzichtig en stelt dat Bruma voor PSV kiest. 

Operationeel directeur Peter Fossen en technisch manager John de Jong van PSV gingen na het bereiken van een positief onderhandelingsresultaat alvast op de foto met de beoogde PSV-aanwinst, die afkomstig is van RB Leipzig. Het kiekje werd enthousiast gedeeld via sociale media. 

PSV troeft onder meer FC Porto af door de aanvaller binnen te halen. Hij tekent in Eindhoven tot 2024 en is daarmee sowieso al een van de topaankopen voor deze zomer. PSV wil ook nog minimaal twee verdedigers aantrekken en heeft daarvoor een aantal lijnen uitstaan. 

Met de komst van Bruma is volgens Baldé maximaal vijftien miljoen euro gemoeid, maar bij dat bedrag zijn de nodige prestatie-bonussen meegerekend geeft hij aan. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV