Volledig scherm
Peter Fossen (operationeel directeur PSV), Bruma en technisch manager John de Jong van PSV © ED

Portugees Bruma tekent voor vijf jaar bij PSV

PSV kan het bericht over het aantrekken van de Portugese Bruma (24) begrijpelijkerwijs nog niet bevestigen. De handtekeningen moeten nog gezet worden en de resultaten van de medische keuring moeten worden afgewacht. Zaakwaarnemer Catio Baldé is minder voorzichtig en stelt dat Bruma voor PSV kiest. 

Operationeel directeur Peter Fossen en technisch manager John de Jong van PSV gingen na het bereiken van een positief onderhandelingsresultaat alvast op de foto met de beoogde PSV-aanwinst, die afkomstig is van RB Leipzig. Het kiekje werd enthousiast gedeeld via sociale media. 

PSV troeft onder meer FC Porto af door de aanvaller binnen te halen. Hij tekent in Eindhoven tot 2024 en is daarmee sowieso al een van de topaankopen voor deze zomer. PSV wil ook nog minimaal twee verdedigers aantrekken en heeft daarvoor een aantal lijnen uitstaan. 

Met de komst van Bruma is volgens Baldé maximaal vijftien miljoen euro gemoeid, maar bij dat bedrag zijn de nodige prestatie-bonussen meegerekend geeft hij aan. 

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8977 stemmen