Volledig scherm
Phillip Cocu namens PSV aan de zijlijn in actie in de Verenigde Staten. © Joep Leenen

Prestatie van jonge spelers kan Cocu wel bekoren

PSV had vrijdagnacht lang uitzicht op een zege tegen Fluminense, maar moest in de slotfase van het duel uiteindelijk alsnog een tegengoal dulden. De Brazilianen profiteerden van wanorde in de PSV-defensie, nadat Derrick Luckassen met een blessure iets voor de middenlijn was blijven liggen bij PSV. Hij wordt zaterdag onderzocht en dan wordt bekeken of er een diagnose te stellen is. 

Het spel tijdens de 1-1 tegen Fluminense kon trainer Phillip Cocu ondanks de tegenslag in de slotfase wel bekoren. "Er is hard getraind deze week en voor veel jonge spelers is dit ritme nieuw. De vermoeidheid zit voor een deel altijd in het hoofd en het is voor onze spelers goed dat ze deze week zoveel gedaan hebben. Ze zijn met energie de wedstrijd ingegaan, ondanks het feit dat we veel trainden."

Bij PSV scoorde Sam Lammers op bijzonder fraaie wijze. De spits zat naast Cocu tijdens de persconferentie na het duel met Fluminense. "Ik ben er blij mij na deze week", zo gaf hij aan. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV versnelt en vereenvoudigt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    PSV versnelt en vereenvou­digt procedure voor supporters die over de schreef gaan

    Supporters van PSV die bij een wedstrijd van de club bij een incident betrokken zijn, weten in de toekomst sneller welke maatregel hen te wachten staat. Dat vloeit voort uit een nieuwe procedure van de zogeheten Gedragscommissie van PSV. Een en ander is gebeurd op advies van PSV Klankbord. Dat is een orgaan dat in contact staat met de clubleiding en waarbinnen supporters hun mening kunnen geven over tal van (stadion)zaken.

PSV