‘Profeet’ Fred van der Hoorn verwacht dat titelstrijd na zondag weer helemaal open ligt: ‘Ajax wint van PSV’

PROFEET VAN DE WEEKElke week voorspelt een andere (oud-)speler of (oud-)clubman in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend als Profeet van de Week. Deze week is het de beurt aan Fred van der Hoorn. Hij speelde 19 jaar betaald voetbal in binnen- en buitenland, was vijftien jaar technisch directeur bij FC Den Bosch en is nu al een aantal jaar sportmakelaar.

Van der Hoorn gelooft dat de titelstrijd in de eredivisie na zondag weer helemaal open ligt. Hij voorspelt namelijk dat de kraker in de eredivisie tussen Ajax en PSV wordt gewonnen door de Amsterdammers.

Van het beloftenteam van de Eindhovenaren verwacht Van der Hoorn ook niet veel dit weekend. ,,Leuk potje, dat wel. Maar ik verwacht dat RKC aan het langste eind gaat trekken.”

Lege handen

Ook FC Eindhoven en Helmond Sport blijven dit weekend met lege handen achter als het aan Van der Hoorn ligt. ,,FC Eindhoven doet het redelijk goed, maar Telstar zit in een flow. En Helmond Sport heeft het lastig. Ik hoop wel op Helmond Sport, maar ik verwacht dat Roda de punten mee naar huis gaat nemen.”

De voorspellingen van Fred van der Hoorn:

FC Twente - FC Den Bosch: 3
Helmond Sport - Roda JC: 2
Telstar - FC Eindhoven: 1
TOP Oss - Jong AZ: 1
Jong PSV - RKC: 2
FC Utrecht - Feyenoord: 3
Willem II - Fortuna Sittard: 3
NAC - VVV-Venlo: 1
Ajax - PSV: 1

Volledig scherm
Fred van der Hoorn als Profeet van de Week. © BD

PSV