‘Profeet’ Steef Nieuwendaal voorspelt: Jong PSV pakt punt tegen koploper, PSV maakt geen fout

Profeet van de WeekElke week voorspelt een andere speler of clubman in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend als Profeet van de Week. Deze week is het de beurt aan Steef Nieuwendaal, voormalig profvoetballer bij onder meer Willem II, FC Den Bosch en RKC. Bij laatstgenoemde club is hij momenteel commercieel manager. 

Jong PSV ontvangt maandagavond in eigen huis koploper FC Twente. De Tukkers zijn in the winning mood, maar desondanks voorspelt Nieuwendaal dat Jong PSV een puntje tegen de degradant pakt. Voor FC Eindhoven is er minder goed nieuws: de voormalig middenvelder denkt dat de ploeg vrijdag met lege handen het veld verlaat na het treffen met Jong Ajax.

PSV 1 speelt twee dagen eerder op bezoek bij Heerenveen. De Friesen wisten na de winterstop nog geen duel te winnen en zijn inmiddels afgezakt naar plek vijftien. Het PSV van Mark van Bommel staat bovenaan en heeft een voorsprong van zes punten om naaste belager Ajax. Nieuwendaal verwacht in Heerenveen een Eindhovense zege.

De voorspellingen van Steef Nieuwendaal

FC Volendam - Helmond Sport: 1
Jong PSV - FC Twente: 3
FC Eindhoven - Jong Ajax: 2
Jong AZ - FC Den Bosch: 2
TOP Oss - Telstar: 1
RKC - Almere City: 1
Ajax - NAC: 1
Heerenveen - PSV: 2
Vitesse: Willem II: 2

Volledig scherm
© Beeld Werkt
  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV