Volledig scherm
Jan Vennegoor of Hesselink in zijn laatste seizoen bij PSV. © Pro Shots

Promotie voor Vennegoor of Hesselink: nieuwe hoofdscout PSV

PSV heeft Jan Vennegoor of Hesselink (39) benoemd als nieuwe hoofdscout bij de club. De voormalig speler van o.a. FC Twente, Celtic, PSV en Oranje volgt John de Jong in Eindhoven op. 

De Jong koos onlangs voor een baan als technisch manager bij PSV, waar Marcel Brands naar Everton vertrok. 

Vennegoor sloot in het seizoen 2011-2012 zijn carrière bij PSV af, nadat hij in november van dat seizoen transfervrij naar Eindhoven kwam. Daarna nam hij de tijd voor andere dingen in het leven, maar onthield hij de woorden van Marcel Brands. De vorige technisch manager van PSV had hem aangegeven dat hij altijd welkom was om aan te kloppen voor een functie in de voetballerij. Inmiddels draait Vennegoor alweer vier jaar mee in het scoutingsteam, waar bijvoorbeeld ook Berry van Aerle, Humphrey Rudge en Thomas Schaling deel van uitmaken. 

  1. Watford toont interesse in PSV-middenvelder Gastón Pereiro

    Watford toont interesse in PS­V-middenvel­der Gastón Pereiro

    Langzaam maar zeker komt het transferspel rondom Gastón Pereiro op de wagen. De middenvelder van PSV is door zijn zaakwaarnemer Paco Casal aangeboden bij AC Milan, maar er zijn meer clubs die interesse hebben getoond. Onder meer het Britse Watford is een van de gegadigden om Pereiro in te lijven en de leiding van die club heeft inmiddels met Casal gesproken. Er ligt nog geen bod bij PSV, dat voorlopig de ontwikkelingen moet afwachten.

PSV