PSV speelde dit seizoen al thuis tegen VfL Wolfsburg en FC Basel. Een duel om 20.00 op zondagavond zou een primeur zijn in het Philips Stadion.
Volledig scherm
PSV speelde dit seizoen al thuis tegen VfL Wolfsburg en FC Basel. Een duel om 20.00 op zondagavond zou een primeur zijn in het Philips Stadion. © BSR Agency

PSV-ADO mogelijk op zondagavond om acht uur: ‘Zoveel mogelijk rust voor PSV’

De eerste thuiswedstrijd van PSV in het nieuwe eredivisieseizoen wordt mogelijk om 20.00 uur gespeeld. De club speelt op zondag 11 augustus in het Philips Stadion tegen ADO en de KNVB heeft de optie op tafel gelegd om het duel op die dag later in de avond te spelen. Dat zou een primeur in Eindhoven zijn. 

  1. PSV schaalt op en gaat per duel bijna 9.000 toeschouwers toelaten in Philips Stadion

    PSV schaalt op en gaat per duel bijna 9.000 toeschou­wers toelaten in Philips Stadion

    PSV gaat de komende drie thuisduels in de eredivisie bijna 9.000 mensen toelaten in het Philips Stadion. Dat heeft de clubleiding besloten in overleg met alle officiële instanties, waaronder de veiligheidsregio Zuidoost-Brabant. ,,We zijn wat betreft het toeschouwersaantal conservatief begonnen en rekken nu het aantal iets op”, zegt commercieel directeur Frans Janssen over deze stap. ,,Alle geldende veiligheidsnormen konden en kunnen we nakomen.”

PSV