Bergwijn (links) en Lozano zijn onderwerp van transfergeruchten.
Volledig scherm
Bergwijn (links) en Lozano zijn onderwerp van transfergeruchten. © Pro shots

PSV alweer prooi op de transfermarkt, Cocu wil prestaties over langere periode

PSV beslist vandaag of Hirving Lozano en Derrick Luckassen morgen tegen VVV inzetbaar zijn. Ondertussen steken de eerste transfergeruchten al de kop op.

 1. PSV-nieuwelingen Sávio en Branthwaite maken hun debuut in Tilburg

  PS­V-nieuwelin­gen Sávio en Branthwai­te maken hun debuut in Tilburg

  Bij PSV maken de nieuwe spelers Sávio (18) en Jarrad Branthwaite (20) vrijdag hun debuut in een officiële wedstrijd. Het duo gaat spelen bij Jong PSV, zo vertelde Ruud van Nistelrooij tijdens de persconferentie voor het duel met FC Emmen. ,,En ook daar ligt de lat hoog. Wij willen alles doen om ook die wedstrijd zo goed mogelijk voor de dag te komen”, zei Van Nistelrooij, die vorig jaar nog trainer was van Jong PSV.
 2. Ruud van Nistelrooij voelt voor elke wedstrijd dezelfde spanning, dus ook bij PSV tegen FC Emmen: ‘Ik sla Dick Lukkien hoog aan’
  PREMIUM
  met video

  Ruud van Nistel­rooij voelt voor elke wedstrijd dezelfde spanning, dus ook bij PSV tegen FC Emmen: ‘Ik sla Dick Lukkien hoog aan’

  Met PSV drie punten verdienen tegen FC Emmen, dat is wat trainer Ruud van Nistelrooij zaterdag wil en waar in zijn ogen alles op gericht moet zijn. Hij voelt geen andere spanning dan voor het Champions League-duel met AS Monaco. ,,Presteren tegen FC Emmen staat nu centraal. Als team moeten we maximaal gaan en als individu ook. Morgen zijn we puur gefocust op Emmen.”

PSV