Tegen FC Utrecht valt er bijna altijd te juichen voor de PSV'ers. Vorig jaar wonnen de Eindhovenaren in eigen huis met 3-0.
Volledig scherm
PREMIUM
Tegen FC Utrecht valt er bijna altijd te juichen voor de PSV'ers. Vorig jaar wonnen de Eindhovenaren in eigen huis met 3-0. © Joep Leenen

PSV begint eredivisie met favoriete tegenstander: 22 overwinningen op rij

Met de papier best denkbare wedstrijd start PSV zaterdag aan de competitie. Al 22 keer op rij won de club in het Philips Stadion in een eredivisieduel van FC Utrecht en tegen geen enkele Nederlandse club staat, uit noch thuis, zo’n lange serie. Waar PSV tegen bijvoorbeeld FC Groningen en sc Heerenveen punten bij de vleet laat liggen, blijkt FC Utrecht opmerkelijk genoeg zelden een struikelblok. 

  1. Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt
    PREMIUM
    OVERZICHT

    Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt

    Voor PSV houdt de voetbalreis die seizoen 2021-2022 heette vandaag op. De ploeg begon al op 21 juli in de vorige zomer, met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray. Zondagmiddag is het gedegradeerde PEC Zwolle in Overijssel de tegenstander en speelt PSV met een totaal andere opstelling dan in die eerste wedstrijd tegen de Turken. Een vergelijking van de opstellingen leert hoeveel er bij PSV dit seizoen is veranderd.

PSV