Volledig scherm
Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. © Ton van de Meulenhof

PSV bekijkt mogelijkheden voor oefentrip naar Mexico na het seizoen

PSV bekijkt op dit moment de mogelijkheden om na het seizoen in Mexico een trip met een of meerdere oefenduel(s) te organiseren. 

In de winterstop wil de club naar Qatar en na afloop van het huidige seizoen is er wellicht een kans om de band met Mexico verder te verstevigen. De populariteit van PSV is sinds de komst van Hirving Lozano naar Eindhoven enorm gestegen. Daarvoor was er door de aanwezigheid van bijvoorbeeld Andrés Guardado, Hector Moreno en Carlos Salcido in het land ook al veel belangstelling voor PSV. 

Commercieel directeur Frans Janssen van PSV is momenteel naar Noord-Amerika, net als technisch manager John de Jong. De Jong scout in het gebied en Janssen bekijkt onder meer of het mogelijk is om bedrijven te interesseren voor een Mexicaanse business-club van PSV. Daarnaast bezoekt hij in de Verenigde Staten (Miami) onder meer het voetbalcongress Soccerex Miami. 

 1. Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’
  PREMIUM
  Champions League

  Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: ‘Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’

  Wat een seizoen is het voor Pablo Rosario. Met 77 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en drie basisplaatsen in de eredivisie op zak begon hij in juni aan het nieuwe voetbaljaar bij PSV. Zonder druk of een hoog verwachtings patroon liet hij zich tussen de Zwitserse Alpen gelden bij het trainingskamp van zijn club. Vijf maanden later is de middenvelder international en vanavond speelt de 21-jarige Amsterdammer zijn zesde en voorlopig laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. ,,Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen”, benadrukte hij gisteren in Italië.
 2. ‘Voor Inter is dit een superbelangrijke wedstrijd, maar wij willen winnen’

  ‘Voor Inter is dit een superbe­lang­rij­ke wedstrijd, maar wij willen winnen’

  Ook al staat er voor PSV niets meer op het spel, de Eindhovenaren zullen Internazionale morgen in de laatste groepswedstrijd van de Champions League de overwinning niet cadeau doen. ,,Ongeacht waar je speelt en tegen wie je speelt: je moet altijd motivatie uit jezelf halen. Als je dat blijft doen, maakt het niet uit of je voor ‘niks’ speelt of niet’', zei trainer Mark van Bommel maandag op de persconferentie in Milaan.

PSV