André Ramalho
Volledig scherm
André Ramalho © Getty Images

PSV bereikt akkoord met Red Bull Salzburg over de transfer van André Ramalho

PSV heeft centrale verdediger André Ramalho bijna binnen. De 29-jarige Braziliaan is dinsdag door de Eindhovense club ontvangen en tekent op korte termijn een contract in het Philips Stadion, als hij medisch goedgekeurd is. Betrouwbare bronnen bevestigen dat een transfer zo goed als rond is. 

 1. Waarom PSV de regie kwijt is geraakt, in een week die de club liever nooit meer wil meemaken
  PREMIUM
  ANALYSE

  Waarom PSV de regie kwijt is geraakt, in een week die de club liever nooit meer wil meemaken

  PSV raakte in een memorabele week de regie op veel fronten kwijt en gaat daardoor aangeslagen naar AZ. De club verloor versneld en toch nog onverwacht trainer Ruud van Nistelrooij, die volgens de directie door kon en komend seizoen trainer zou blijven. Intern klinken ook andere geluiden, namelijk dat de zaak na zondagavond simpelweg niet meer te redden was. Waar is het nou precies misgegaan?
  Eindhoven
 2. Veel werk aan de winkel bij PSV, met vraagstukken over de spelersgroep, staf, talenten én raad van commissarissen
  PREMIUM

  Veel werk aan de winkel bij PSV, met vraagstuk­ken over de spelers­groep, staf, talenten én raad van commissa­ris­sen

  Als PSV zondag in staat is om te winnen van sc Heerenveen ligt de eredivisie voor de Eindhovenaren in het slot en kan de focus razendsnel op volgend seizoen. De club heeft binnen en buiten het veld op korte termijn nogal wat knopen door te hakken, om snel door te kunnen. De directie van PSV voor komend seizoen staat vast, maar de raad van commissarissen nog niet. De technische staf ook nog niet en in de spelersgroep gaan uiteraard nog veel mutaties plaatsvinden.
  Eindhoven